Blog

CGM i pratitelji (followers) na daljinu

Zahvaljujući sigurnoj i besplatnoj Medtrum usluzi baziranoj na Cloud tehnologiji (internet infrastruktura) korisnički račun osobe koja koristi Medtrum CGM moguće je pratiti na daljinu putem mobilne aplikacije EasyFollow, u realnom vremenu, bilo kad i bilo gdje.

Pratitelj može biti bilo koja osoba kojoj korisnik Medtrum CGM sustava odobri praćenje u svojoj EasySense aplikaciji (neograničen broj pratitelja).

Pratitelji (naprimjer roditelji) mogu:

  • pratiti vrijednost glukoze u realnom vremenu
  • primati alarme o glukozi u realnom vremenu

Pratiteljima je dostupan uvid i u:

  • vrijeme provedeno u ciljanom rasponu glukoze, TIR (Time in Range)
  • vrijeme provedeno iznad ciljanog raspona glukoze, TAR (Time above Range)
  • vrijeme provedeno ispod ciljanog raspona glukoze, TBR (Time bellow Range)
  • vrijeme provedeno ispod hipoglikemijskog praga, HIPO (ispod 3,1 mmol/L)

Pratiteljska mobilna aplikacija EasyFollow dostupna je za pametne telefone s operativnim sustavom iOS (App Store tvrtke Apple) kao i za one s operativnim sustavom Android (Google Play).

Ako još uvijek nemate Medtrum račun pratitelja (follower), besplatno preuzmite aplikaciju EasyF ollow, registrirajte se i tako otvorite račun pratitelja.

Dodavanje novog korisnika za praćenje

Pratitelj može pratiti neograničen broj Medtrum CGM korisnika.  Da bi uvrstili novog Medtrum korisnika za praćenje učinite sljedeće:

Pritisnite stavku PRAĆENJE NA DALJINU („Remote View“) u glavnom izborniku aplikacije EasyFollow.

Zatim pritisnite stavku UREDI („Edit“) u gornjem desnom kutu i vidjet ćete opciju DODAJTE RAČUN („Follow a new patient“):

Pritisnite stavku DODAJTE RAČUN („Follow a new patient“) i pojavit će se sljedeći zaslon:

Unesite RAČUN (email adresu korisnika s kojom je registriran u mobilnoj aplikaciji EasySense) koji želite udaljeno pratiti i pritisnite stavku PRIJAVI SE ZA PRAĆENJE NA DALJINU („Apply to remote view“). Nakon što to odobri korisnik (na svom telefonu u EasySense aplikaciji)  moći ćete udaljeno pratiti podatke računa u stvarnom vremenu s korisnikovog računa EasySense dok je osoba koju pratite povezana na internet.

Medtrum CGM korisnik može u bilo kojem trenutku isključiti/uključiti praćenje na daljinu u svojoj EasySense aplikaciji za pojedinog pratitelja.

Kada god poželite i vi možete isključiti/uključiti PRAĆENJE NA DALJINU pojedinog Medtrum CGM korisnika ili pak promijeniti postavke upozorenja (alarma) i granice ciljanog raspona glukoze. Ukoliko promijenite postavke na svojoj EasyFollow aplikaciji, to neće utjecati na postavke na aplikaciji EasySense korisnika kojeg pratite.

PRETHODNO / SLJEDEĆE