Blog

Medtrum CGM i pratitelji (followers) na daljinu

Korisnički račun osobe koja koristi Medtrum CGM moguće je pratiti na daljinu, u realnom vremenu, bilo kad i bilo gdje, putem mobilne aplikacije EasyFollow zahvaljujući sigurnoj i besplatnoj Medtrum usluzi baziranoj na Cloud tehnologiji (internet infrastruktura).

Pratitelji (naprimjer roditelji) mogu pratiti rezultate i primati alarme o glukozi svojih najmilijih u realnom vremenu te pravovremeno reagirati u slučaju potrebe.

Pratitelj može biti bilo koja osoba kojoj korisnik Medtrum CGM sustava to odobri u svojoj EasySense aplikaciji (neograničen broj pratitelja).

Pratiteljska mobilna aplikacija EasyFollow dostupna je i za pametne telefone s operativnim sustavom iOS (App Store tvrtke Apple) i za one s operativnim sustavom Android (Google Play).

Ako još uvijek nemate Medtrum račun pratitelja (follower), besplatno preuzmite aplikaciju EasyF ollow, registrirajte se i tako otvorite račun pratitelja.

Dodavanje novog korisnika za praćenje

Pratitelj može pratiti neograničen broj Medtrum CGM korisnika.  Da bi uvrstili novog Medtrum korisnika za praćenje učinite sljedeće:

Pritisnite stavku PRAĆENJE NA DALJINU („Remote View“) u glavnom izborniku.

Zatim pritisnite stavku UREDI („Edit“) u gornjem desnom kutu i vidjet ćete opciju DODAJTE RAČUN („Follow a new patient“):

Pritisnite stavku DODAJTE RAČUN („Follow a new patient“) i pojavit će se sljedeći zaslon:

Unesite RAČUN (email adresu korisnika s kojom je registriran u mobilnoj aplikaciji EasySense) koji želite udaljeno pratiti i pritisnite stavku PRIJAVI SE ZA PRAĆENJE NA DALJINU („Apply to remote view“). Nakon što to odobri korisnik (na svom telefonu u EasySense aplikaciji)  moći ćete udaljeno pratiti podatke računa u stvarnom vremenu s korisnikovog računa EasySense.

Udaljeno praćenje korisničkog EasySense računa

Ako osoba koju pratite upotrebljava EasySense aplikaciju i povezana je na internet, možete vidjeti njezine podatke o sustavu za kontinuirano praćenje glukoze (CGM) u stvarnom vremenu pritiskom na njezin račun sa zaslona UDALJENI PRIKAZ („Remote View“). Vidjeti ćete isti onaj zaslon kojeg vidi i Medtrum CGM korisnik na svom telefonu:

Medtrum CGM korisnik može u bilo kojem trenutku isključiti praćenje na daljinu u svojoj EasySense aplikaciji za pojedinog pratitelja.

Kada god poželite i vi možete uključiti/isključiti PRAĆENJE NA DALJINU pojedinog Medtrum CGM korisnika ili pak promijeniti postavke upozorenja (alarma) i granice ciljanog raspona glukoze.

Napomena: Kada promijenite postavke na svojoj EasyFollow aplikaciji, to neće utjecati na postavke na aplikaciji EasySense korisnika kojeg pratite.

DNEVNI IZVJEŠTAJ SENZORA

Pratitelju je dostupan i DNEVNI IZVJEŠTAJ SENZORA (kliznite ulijevo na zaslonu „monitoring“) koji između ostalog uključuje:

  • vrijeme provedeno u ciljanom rasponu glukoze, TIR (Time in Range)
  • vrijeme provedeno iznad ciljanog raspona glukoze, TAR (Time above Range)
  • vrijeme provedeno ispod ciljanog raspona glukoze, TBR (Time bellow Range)
  • vrijeme provedeno ispod hipoglikemijskog praga, HIPO (ispod 3,1 mmol/L)

Opće postavke

Pritisnite stavku OPĆE POSTAVKE („General Settings“) na zaslonu Settings („Postavke“).

Ovdje možete uključiti isključiti značajke ZVUK („Audio“) i VIBRACIJA („Vibrate“) za sva upozorenja te prilagoditi vlastiti ton upozorenja.

Napomena: Preporučujemo vam da uključite obje ove značajke jer ako ih isključite možete propustiti upozorenje ili alarm.

PRETHODNO / SLJEDEĆE