Uvjeti korištenja web stranica www.cgm.hr

Korisnici web stranice www.cgm.hr (dalje: web stranice) su dužni prije početka korištenja web stranice vlasnika BAUERFEIND d.o.o. upoznati se s Uvjetima korištenja web stranice. Ukoliko imaju dodatnih pitanja ili nejasnoća vezanih uz Uvjete korištenja, mogu se obratiti na adresu e-pošte info@bauerfeind.hr.

Pristupanjem web stranici ili korištenjem bilo kojeg dijela njezinog sadržaja korisnik prihvaća Uvjete korištenja web stranice ww.cgm.hr.

Korisnici su dužni redovito provjeravati Uvjete korištenja te se smatra da korisnici korištenjem web stranice ili bilo kojeg njenog dijela, u svakom trenutnku upoznati s aktualnim Uvjetima korištenja te da su razumjeli i prihvatili ih u cjelosti. Korisnici sami snose odgovornost za posljedice ne postupanja u skladu s odredbama uvjeta.

Ako korisnik nije suglasan sa Uvjetima korištenja, neka ne koristi ovu stranicu.

Korisnici su suglasni da neće koristiti web stranicu na način da štete autorima ili trećim osobama, te prihvaćaju sve rizike korištenja web stranice. Ukoliko se korisnik ne slaže s navedenim, dužan je prestati koristiti web stranicu i usluge koje se putem nje pružaju.

Sav sadržaj koji se prikazuje i objavljuje na web stranici zaštićen je autorskim pravima, te je strogo zabranjeno posuđivanje, kopiranje, prodavanje ili distribuiranje sadržaja, osim uz prethodnu pisanu dozvolu tvrtke BAUERFEIND d.o.o.

BAUERFEIND d.o.o. omogućuje korištenje web stranice na najbolji mogući način, podršku korisnicima te otklanjanje eventualnih grešaka. BAUERFEIND d.o.o. ne preuzima odgovornost za eventualne probleme u radu stranica i usluga. BAUERFEIND d.o.o. ne može jamčiti da korištenje web stranice neće biti prekinuto ili bez pogrešaka. Korisnik je suglasan s time da pristup web stranici ponekad može biti u prekidu ili privremeno nedostupan.

Korisnici koriste web stranicu na vlastitu odgovornost. BAUERFEIND d.o.o. ni na koji način nije odgovoran za štetu koju korisnik može pretrpjeti korištenjem web stranice www.cgm.hr. Autori i druge fizičke ili pravne osobe uključene u stvaranje, proizvodnju i distribuciju www.cgm.hr web stranice nisu odgovorni ni za kakvu štetu nastalu kao posljedica korištenja ili nemogućnosti korištenja iste.

BAUERFEIND d.o.o. zadržava pravo da onemogući pristup web stranici korisnicima u slučaju procjene da se ista koristi na neprikladan način.

BAUERFEIND d.o.o. zadržava pravo odbiti pristup web stranici bilo kome, na osnovu vlastitih procjena. Korisnik se obvezuje da će web stranicu koristiti na način da ne ugrožava resurse i usluge u cijelosti. Neprimjereno korištenje web stranice zabranjeno je i rezultira ukidanjem pristupa istoj.

BAUERFEIND d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili dopuniti Uvjete korištenja. Promjene stupaju na snagu danom objave na web stranici www.cgm.hr. Nastavak pristupanja web stranici ili korištenja bilo kojeg dijela njezinog sadržaja smatrat će se pristankom na izmijenjene ili dopunjene Uvjete korištenja. BAUERFEIND d.o.o. savjetuje provjeravanje Uvjeta korištenja radi upoznavanja s eventualnim promjenama.

BAUERFEIND d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave izmijeniti, dopuniti ili ukinuti bilo koji dio svog poslovanja, što uključuje i web stranicu www.cgm.hr, odnosno bilo koji njezin dio, servise, podstranice ili usluge koje se putem njih pružaju. Predmetno pravo uključuje, ali se ne ograničava, na promjenu vremena dostupnosti sadržaja, dostupnosti novih podataka, načina prijenosa, kao i prava na pristup ili korištenje web stranicom.

Dužnost je i obaveza korisnika koristiti web stranicu u skladu s pozitivnim propisima te općim moralnim i etičkim načelima. BAUERFEIND d.o.o. ima pravo u svakom trenutku vršiti kontrolu sadržaja web stranice kako bi osigurao poštivanje Uvjeta korištenja i pozitivnih propisa. Izmjene Uvjeta korištenja važeće su odmah po objavi na web stranicama www.cgm.hr.