Blog

Medtrum CGM i kompatibilni pametni telefoni

Da biste koristili sustav Medtrum TouchCare Slim CGM potreban vam je kompatibilni pametni telefon. Važno je provjeriti popis kompatibilnih telefona prije odluke o korištenju Medtrum CGM sustava.

Samo telefoni s ovog popisa testirani su od strane proizvođača Medtrum i za njih Medtrum potvrđuje potpunu funkcionalnost mobilne aplikacije EasySense App.

Iako je mobilna aplikacija EasySense App dostupna za preuzimanje i na drugim modelima pametnih telefona koji na popisu nisu navedeni, aplikacija na tim telefonima nije testirana i proizvođač Medtrum, za sada, nije potvrdio njihovu kompatibilnost. Telefoni koji se ne nalaze na popisu kompatibilnih pametnih telefona mogu imati smetnje u radu (najčešća smetnja je nestabilna bluetooth veza ili nemogućnost kalibracije).                                                                                                   

Ukoliko se vaš pametni telefon ne nalazi na popisu kompatibilnih telefona javite nam se (info@bauerfeind.hr) jer Bauerfeind ima i vlastiti popis kompatibilnih telefona na temelju iskustva u dosadašnjem radu. Na tom popisu se nalaze i modeli telefona koji se ne nalaze na originalnom Medtrum popisu, a ipak su se u praksi pokazali kao kompatibilni. Osim toga naši CGM edukatori mogu i testirati vaš pametni telefon s demo verzijom Medtrum CGM-a i tako provjeriti kompatibilnost.

Evo posljednjeg popisa¹ komaptibilnih pametnih telefona za upotrebu s mobilnom aplikacijom Medtrum EasySense App :

OS: IOS 8.0 ili kasnije verzije
iPhone: 5C, 5S, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, SE, 7, 7 Plus, 8, X, XR, XS, XS MAX, 11, 12, 12 mini, 12 Pro

OS: Android 4.3 ili kasnije verzije
Samsung: Galaxy S7E, S8, S9, S10, S10E, A9, A40, J3, J5, Note 10
LG: Google Nexus 5
Sony Xperia: Z5
Xiaomi: MI 5X, MI 6, MI 8, MI 10, MIX 2, MIX 2S, Note 3, Redmi 10X
Huawei: P9, P10, P20, P30, P30 Pro, Honor 7C, Honor 8, Honor V10, Honor 20, Honor 30, Honor V30, Honor V30 Pro, Mate 20, Mate 30, Nova 3e
Oppo: R9, Reno Z, A72
Vivo: X9, X27, Y97, IQ00 Z1

Proizvođač Medtrum periodično osvježava popis novim modelima testiranih telefona, a posljednju verziju uvijek možete pronaći na sljedećem linku:

 https://cgm.hr/popis-kompatibilnih-uredaja/.                                                                                                                     

¹Medtrum D-GF000028WW Compatible devices app and Website V2.14

PRETHODNO / SLJEDEĆE