Blog

Medtrum CGM i Sensor PROTECT

Potporno kućište vašeg senzora trebalo bi biti čvrsto zalijepljeno na Vašoj koži pomoću vlastitog ljepila. Međutim da bi senzor odolio izazovima raznih dnevnih aktivnosti (spavanje, tuširanje, fizički rad, sport ili primjerice kupanje u moru), preporuča se da upotrijebite dodatnu zaštitu.

Medtrum CGM korisnici imaju na raspolaganju dodatnu zaštitu senzora bez troška jer Bauerfeind uz svaki senzor isporučuje izvrsno SKIN TAC ljepilo u maramici.

Za one s većim zahtjevima omogućili smo kupovinu proizvoda SENSOR PROTECT.

Radi se o vrlo učinkovitijoj dodatnoj zaštiti, zbog njene izdržljivosti i dugotrajanosti. Proizvod je lagan, vrlo fleksibilan i udoban za nošenje. Ne mora se neprestano nositi, lagano se skida i ponovo postavlja oko senzora. Zaštita je učinkovita posebice za sportaše, fizičke radnike i djecu.

Proizvod je 100% hrvatski proizvod. Svi korišteni materijali su pH neutralni, testirani za neprekidno nošenje (bez ikakvih reakcija pri neprekidnom nošenju 90 dana).

Zaštita je izrađena od kvalitetne gumirane plastike. Ako se koristi u moru, potrebno ga je samo isprati sa slatkom vodom zbog soli.

Traka ne ostavlja nikakve tragove nadražaja na koži. Moguće ju je, pomoću zatezača, lako prilagoditi na mušku, žensku ili dječju ruku.

Trenutno dostupne boje Medtrum SENSOR PROTECTA za odrasle su crna, plava i boja kože. SENSOR PROTECT dolazi s originalnom crnom trakom, a besplatno isporučujemo i dodatnu traku u boji kože.

Ponudu pogledajte u Bauerfeind web shopu putem poveznice.

Trenutno dostupne boje Medtrum SENSOR PROTECTA za djecu su plava i crvena. SENSOR PROTECT dolazi s originalnom crnom trakom, a besplatno isporučujemo i dodatnu traku u boji kože.

Ponudu pogledajte u Bauerfeind web shopu putem poveznice.

PRETHODNO / SLJEDEĆE